Despre Noi

Despre RISE AUTO

Cine suntem?

Compania noastra Rise Auto, deruleaza activitati de rent a car, oferind servicii profesioniste de inchirieri auto la cele mai inalte standarde calitative si la cele mai mici preturi. Avand o traditie pe piata rent a car din Romania, compania noastra va ofera cele mai diversificate si avantajoase servicii la cel mai bun raport calitate-pret din intreaga tara.

Rise Auto rent a car a inceput ca o afacere de familie la nivel local, acum mai bine de 10 ani, si s-a extins, oferind servicii de inchirieri auto in intreaga tara, momentan avand o flota auto diversificata de autoturisme.

Flota RISE AUTO

Fiind o campanie de top in domeniul transportului public de persoane si inchirieri auto din Romania, cu o traditie de aproape 3 secole, Rise Auto va ofera o gama variata de masini moderne de inchiriat, diverse modele, in stare tehnica si aspect exterior exceptional la preturile cele mai avantajoase de pe piata, reprezentand cea mai buna oferta raportata la calitate-pret din intreaga tara.

Suntem printre singurele companii din Romania specializata pe transport public de persoane si inchirieri auto, care pune la dispozitia clientului cea mai larga varietate de masini cu cutie automata de ultima generatie (DSG si altele).

Rise Auto este o societate de inchirieri auto dinamica, mereu in dezvoltare, si angajata sa ofere servicii la cele mai inalte standarde adresate clientilor nostri.
Stam la dispozitia vechilor si noilor clienti printr-o gama diversificata de categorii auto: de la economic, la compact si pana la business class. Putem livra clientului autoturismul dorit in orice locatie solicitata.

Galerie flota RISE AUTO

Echipa Rise Auto

Razvan Otet - Asistenta Clienti
+40737007891
Dragos Otet - Asistenta Clienti
+40726104358
Gabi Otet - Director General
+40738132700
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!