Transferuri

TRANSFERURI AEROPORT

Planificati din timp drumurile catre aeroport si nu asteptati pana in ultima clipa pentru a gasi un serviciu de transfer. Rise Auto ofera servicii accesibile de transfer la si de la aeroport.

Va putem oferi servicii de inchiriere cu sofer sau transferuri locale cu autoturisme proprii, pentru calatorii de afaceri sau turistice.

images

REZERVARE LA ORICE ORA DIN ZI/NOAPTE

Ai nevoie de un transfer aeroport sigur si rapid?
Iti doresti sa calatoresti in cele mai bune conditii si sa scapi de grija unui drum obositor?
Vrei sa inchiriezi o masina pentru un eveniment?
Solutia potrivita este Rise Auto, iar dovada perfecta este experienta pe care o avem in domeniul transportului public de persoane din 1992.

Rise Auto pune la dispozitie o gama variata de servicii in acest sens, fie ca este vorba despre transfer aeroport Otopeni si retur, inchirieri autocare sau despre transfer privat.

Pentru a satisface toate preferintele si cerintele tale, avem un parc auto format din peste 100 de autovehicule moderne, de la microbuze Mercedes de 7, 8 sau 19 locuri, pana la autocare incapatoare cu 49, 51 sau 53 de locuri. Toate acestea sunt dotate cu aparatura de ultima generatie si dispun de spatiu suficient pentru bagaje, astfel incat tu sa ai parte de o calatorie placuta din toate punctele de vedere.

Despre RISE AUTO

Compania noastra Rise Auto, deruleaza activitati de rent a car, oferind servicii profesioniste de inchirieri auto la cele mai inalte standarde calitative si la cele mai mici preturi. Avand o traditie pe piata rent a car din Romania, compania noastra va ofera cele mai diversificate si avantajoase servicii la cel mai bun raport calitate-pret din intreaga tara.

DE CE NOI?

Servicii Prompte

Oferim servicii prompte tuturor ce au nevoie de servicii de inchiriere autoturisme.

Optiuni Suplimentare

Putem facilita optiuni suplimentare inchirierii precum scaune de copii, sisteme de navigatie, lanturi antiderapente, s.a.m.d.

Branduri de Top

Flota de masini de inchiriat Rise Auto acopera orice nevoie de transport. La noi veti gasi cele mai recente modele de masini.

Transmisie Manuala / Automata

Oferim posibilitatea de a inchiria autoturisme cu transmisie manuala sau automata care pot fi mult mai facile pentru condusul in mediul urban.

Sisteme Navigatie

Putem oferi suplimentar inchirierea de sisteme de navigatie, incarcate cu majoritatea hartilor ale statelor Europene.

24 / 7 Suport

Va stam la dispozitie 24/7 pentru a ne asigura ca experienta dumneavoastra este una placuta, puteti sa ne contactati non stop pe email sau telefon.

NECLARITATI? INDRAZNESTE SA NE INTREBI!
Feedback
+40737007891
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!